2130837.jpg

MUN herkkuluu, eikä kenenkään muun!

Onpas taas aikaa mennyt, kun viimeksi ollaan blogia päivitetty. Aika kuluu kuin siivillä, sillä Otto sisaruksineen täyttää viikon päästä puoli vuotta! Joulu on jo ovella, ja lumet ovat jo maassa (pysyvästi toivottavasti!) Tonttulakkia tuossa jo Oton kanssa soviteltiin, että saa jouluna sitten tonttuilla. Yhtään onnistunutta kuvaa ei tästä tonttulakin kantajasta (syöjästä) saatu, mutta jouluna sitten uudet harjoitukset sen suhteen.

 

2130845.jpg

ÄRGR.. MURR..NAM.

Näyttelyhommia, kuten seisomista, kopeloimista ja kävelemistä olemme harjoitelleet kovasti ja alkavat jo melko hyvin Otolla onnistumaan! Samoin kuin Santtu-veli, myös Otto rakastaa saunomista ja odottaa aina ensimmäisenä saunan lauteilla muuta porukkaa mukaan. Löylyä ei silloin paljon muut saakaan, kun Otto-poika rellottaa lauteilla selällään. Saunatonttukin siis tämä poika.

 

2130861.jpg

Herra karvaturri, nakkirohmu.

Rovaniemellä opiskelukin sujuu meillä mainiosti ja joka illan pihalla touhuilut ovat Oton päivän kohokohtia. Lenkkeilyä juosten ja kävellen, sekä erilaisia tottelevaisuushommeleita pihaleikkeihimme kuuluupi. Joka viikonloppu ollaan siskoa ja sen siskoa myös nähty ja ehkä jo nyt voipi pikkuhiljaa alkaa sanomaan, että kaverukset ovat vähän rauhoittaneet leikkinsä tahtia. (Koputetaanpas puuta sitten..)

Painoa meidän Otolla on huikeat 5,6 kg ja korkeutta 34cm. Toivottavasti nyt vielä vähän saataisiin tuota korkeutta lisää, tästä ei ole suunta kuin ylöspäin, tuumaa Otto. Lihaksetkin kasvavat kovaa vauhtia ja karvojakin olemme talven pakkasille keränneet. :)

 

2130869.jpg

Tä? Mikä trimmaus, missä? Mitkä karvat, missä? Tä?

Oton lempiapinanalle jäi tässä yksi leikki kerta Vanilla-siskon hoitoon ja sitä ikävoitiin sitten kovasti. Huomenna saadaan nallukka takaisin Otolle ja sitten on toinenkin apina häkissä Oton lisäksi :) Alkaa meinaan boxi käymään pikkuhiljaa pieneksi, kun aina pitää se apina olla mukana! Ilman sitä ei lähetä kyllä mihinkään, ei siis ihan mihinkään! Hyvin on siis hintansa haukkunut tämä 50 sentin löytö löytölän tavaratalosta.

 

2130886.jpg

mamman mussukan nassukka <3