Onpas mennyt aika kuin siivellä taas viime päivityksestä! Eilen kokoonnuttiin kolmen naisen (Marja- kasvattaja ja Vanillan Ansku) voimin trimaamaan meidän karvaturria. Karjalanpiirakoiden ja sitruunamuffinsien jälkeen alkoi tämä 3 tuntia kestävä urakka. Alkuun Otto vähä vaikeroi, mutta pitkien kiemurtelujen jälkeen, trimmaus onnistui jopa kyljellään! :)

Tässä hieman epäselvä kuva trimmauksen jälkeen :)


Karvaa lähti joka kolkasta, ja tästä on hyvä jatkaa tätä trimmauksen jaloa taitoa parin kuukauden päästä alkavaa näyttelykiertuetta varten. Sitä jo kovasti odotellaan ja suunnittelut ovat käynnissä mihin kaikkialle sitä lähdetään kehässä rimpuilemaan :)

Suuret kiitokset tästä trimmauksen salojen opettamisesta ja mallin näyttämisestä kasvattajallemme! Jospa sitä allekirjoittanutkin sen jalon taidon tässä oppisi :)

Oton tammikuu on mennyt suurimmaksi osaksi täällä Kuusamon kotona. Nyyttiä ja Vanilla-siskoa on nähty tiheään tahtiin ja meno alkaa olemaan jo melko rauhallista (verrattuna puoli vuotta taaksepäin). Suunnitelmissa olisi pentukurssin aloitus maaliskuun puolessa välissä, ja toivotaan parasta että päiväksi sovittaisiin sellainen, että päästäisi Oton kanssa joka viikko mukaan. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

Lisään kuvia tammikuulta, kun saan piuhat toimimaan.