Nyt on jo siis maaliskuu ja kuukauden päästä olisi ensimmäisen näytelmän aika Rautiossa. Oton lisäksi sinne lähtee myös Vanilla-sisko, Nyytti, Eetu ja näillä näkymin myös Rocky ja Roosa-äiti. Isolla porukalla siis menemme toisia kannustaen ja peukkuja pystyssä pitäen! :)

Kävimme viikko sitten Oton kanssa pienellä kelkkareissulla kokeilumielessä Iivaaralla. Kuvia otettiin kauniista maisemista (Turo otti) ja nautittiin luonnon antimista (makkarasta nuotiolla!) Aikaisemmin Otto on matkustanut Turon kanssa kahdestaan kelkalla, ja Otto istuu innolla mukana maisemien vaihtuessa, mutta nyt kun minäkin lähdin mukaan, piti keksiä ratkaisu, että kaikki mahtuvat mukaan. Niinpä Otto matkusti repussa meidän välissä :) Hyvin matka meni, ja tietääpäs nyt, että kevään pilkkireissut onnistuu myös Oton kanssa. :)

Löydätkö kuvasta parsonin?

Laskin tuossa, että vielä kolme kertaa keretään Oton kanssa käydä näyttelyharkoissa ennen varsinaista ensimmäistä kehää. Pentukurssille menemme näillä näkymin vasta toukokuussa, kun minun opiskelut antavat periksi. Olisi kuitenkin tarkoitus harjoitella pienellä parsonporukalla näitä näyttelyn saloja Marja-kasvattajan ja Ansku-kaiman kanssa :)