saanko makkaraa määki?

Oho, siitähän on aikaa kun blogia on viimeksi päivitetty. Tämähän kertoo selvästikin siitä että lomailusta ollaan nautittu oikein olan takaa ilman sivistystä :) No nyt on aika palata arkeen, vaikkakin lomailu ja odottelu meidän perheellä jatkuukin vielä. Masua kovasti on kasvateltu ja jätetty nyt harrastuksia vähemmälle. Vauvan laskettuaika on parin viikon päästä, ja sitten saakin Otto ihmetellä kun huomiota jaetaan muillekin kuin hänelle, herra Keskipisteelle ja Päivänpaisteelle. Agilityssä kuljettiin vielä kesähelteillä, mutta syksyä kohti sekin mukava touhu jätettiin odottamaan uusia tuulia, ja mamman pienempää olemusta :)

Usvan Ihaliljat

Verijäljellä olemme käynyt useampaan otteeseen ja Otto on ponjannut sen homman idean. Välillä A:n mallista jälkeä ja välillä ihan suoraa jälkeä ollaan harjoiteltu. :) Teimme vaelluksen Konttaisesta Valtavaaralle, ja Otto pääsi poseeraamaan kukkulan kuninkaana.

 

Valtavaaran Kuningas 2009

Kesä meni todella nopeasti, viimeinen kohokohta ennen Oton ansaittua lomaa oli Rovaniemen Juhannusnäyttelyt, joiden jälkeen karvan on kirjaimellisesti annettu kasvaa ja Otto on saanut olla oikeasti lomalla ilman ylimääräistä ohjelmaa. Mamman kans lenkkeilyt on jokapäiväistä arkea parhaimmillaan ja sitä odotetaankin sitten hihna suussa ovella siihen kunnes hänet muistetaan käyttää ulkoilemassa. Uimisen Otto oppi ihan alkukesästä ja järvestä miestä ei ole meinannutkaan sitten saada pois. :) Kun mammalla alkoi kesä/mammaloma teimme reissun Posion Livohkaan, jossa Otto nautti mahtavista maisemista vaeltaen ja poroja pöläyttäen.

löytyykö kuvasta pastoriherra?

Nyt kun syksy vihdoin saapui, alkaa Otolla yksi rakkaista harrastuksista, eli iskän kanssa metillä kulkeminen. Otto lähinnä haahuilee ja poukkoilee ympäriinsä pelastusliivit päällä :) No, katsotaan josko sitä saalistakin saataisiin tälle syksylle! Otto toivottelee kaikille blogia seuranneille mahtavaa ja ruskaisaa syksyä!