Perheemme sai lisävahvistusta pienellä pojan pollukalla 5.10. Otto on tutustunut uuteen perheenjäseneemme innolla ja mallikkaasti. Outoahan se Otolle alkuun oli, sillä huomiota saikin joku muu hänen lisäksensä. Vieraitakin on käynyt, ja Otto tapansa mukaan on ensihätään esitellyt kaikki omat lelunsa vieraille, jotta hänkin saisi sitä kaipaamaansa huomiota. Vaipanvaihdot kiinnostavat Ottoa ja hän onkin aina mukana haistelemassa kakan hajuisia vaippoja :) Kaikki on siis mennyt erittäin hyvin kaikin puolin tällä pikku perheellä :)

Otto on päässyt Turon kanssa käymään metillä muutaman kerran, ja kerran tämä herrasmieskaksikko yllättikin mamman tuomalla kuvia luisteluretkestä metsästyksen sijaan. Otto nautti täysin rinnoin, kuten kuvista voi sen nähdä!

Oton luistelukoulu osa1

Päätimme pitkän pohdiskelun ja punnitsemisen jälkeen ottaa osaa Helsingin kaksipäiväisiin näyttelyihin joulukuussa, eli Otto tullaan näkemään siis messarissa molempina päivinä :) Teemme samalla pienen jouluostosreissun koko perheen voimin tuolloin. Seuraavaksi siis vuorossa Oton kanssa pientä muistinvirkistysreeniä kehäkävelyn ja paikallaan seisomisen puitteissa :) Oton karvakerros saa myös kyytiä lähiviikkoina! Lumetkin tulivat Kuusamon korkeuksille ja joulua kovasti odotellaan!