Kohta se on joulu taas, tämä konkkaronkka odottaa sitä jo kovasti (odottanut juhannuksesta asti). Uusi perheenjäsenemme sai nimekseen Tuukka Matias tuossa muutama viikko sitten, ja Tuukka kasvaa kovaa kyytiä, ollut ruoka-aikaan kotona toisinsanoen. Ottokin on ystävystynyt Tuukan kanssa, tai ainakin siihen saakka kun Tuukka konttaa ja repii Ottoa turkista.


Tuukka

Nyt viikonloppuna tämä konkkaronkka matkusti Helsinkiin, jossa tarkoituksena oli rentoutua hotelliöillä (se aamupala,nam!), katsella vähän joululahjoja ja mikä parasta, Otto pääsi samannäköisten kaverusten kanssa kehään poseeraamaan. Kyseessä oli siis Helsingin messukeskuksessa järjestettävät Voittaja -09 ja PMV -09 näyttelyt. Puolen vuoden tauon jälkeen Otto osallistui näihin molempiin kisoihin intoa täynnä! Turhaan oli mamma huolissaan Oton käyttäytymisen puolesta, nimittäin herra muisti kehäkäyttäytymisen aakkoset oikeinkin mallikkaasti :)


Oton kannustaja vaunuista käsin

Lauantaina oli junnuvoittaja -09 tittelin jako, ja Otto osallistui siihen yhdessä kuuden muun komistuksen kanssa. Viime tipassa tapahtui myös tuomarimuutos, jossa portugalilainen vaihtui suomalaiseen Veli-Pekka Kumpumäkeen. Tämä Veltsu arvosteli Oton näillä sanoin ERITTÄIN HYVÄKSI: "Terhakka uros, joka hyväkokoinen. Hyvät mittasuhteet. Lantion tulisi olla viistompi ja kaulan pidempi. Lyhyt, suora olkavarsi. Roteva rintakehä. Hyvät takakulmaukset. Erittäin hyvä karvapeite. Hyvä askelpituus sivusta katsottuna, mutta jäykät edestä. Turhan pyöreä kallo." Ja niin Otosta tuli pallopää :)


Poseerausta

Sunnuntaina vuorossa oli sitten PMV -09, ja norjalainen tuomari Helge Kvivesen, joka arvosteli Oton HYVÄKSI. Oton ensimmäinen H:n arvoinen arvostelu. Olin Oton sunnuntain suoritukseen erittäin tyytyväinen, mutta se ei riittänyt parempaan arvosteluun. Arvostelua en osannut ihan tarkasti suomentaa, mutta pääpiirteissään tämä mies ei Otosta oikein tykännyt sen koon puolesta. Ottohan on melko pieni mies, mutta sitäkin tarmokkaampi tapaus. No nyt kävi näin, aina ei voi onnistua, ei edes joka toinen kerta. :) Tuumattiin että paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. Näistä ei masennuta, vaan jatketaan hymyissä suin eteenpäin kohti uusia tuulia ja joulun odotusta :)


Ai mullako heiluu häntä?


Otto ja Oton perhe toivottaa kaikille blogia seuranneille oikein hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2010!