Täällä Kuusamon perukoilla on mennyt nopeasti viimeiset kaksi viikkoa. Touhua on riittänyt, vaikka muille jakaa! Otto ja Aapo tulevat keskenään erittäin hyvin toimeen, Otosta on kuoriutunut pentu uudestaan :) Aapolla kovasti kiinnostaa mitä isompi velipoika touhuaa, ja hän on reippaana tutustumassa kaikkeen uuteen ja jännään isomman perässä. Iltavillit on tuttuja hommia näille pikku-parsonherroille, mietityttää vain, että mistä sitä virtaa oikein riittääkään?


Leikki on meidän työtä.

Reilun viikon päästä alkaa Oton kanssa yksi lempiharrastuksista, eli agility. Koska emme ole koko talvena harrastaneet tätä mieluisaa lajia, alamme pikkuhiljaa herättelemään henkiin tätä lajia este kerrallaan alkeisjatko-ryhmässä. Verijäljellä kävimme nyt ensimmäistä kertaa tälle vuodelle, ja hyvin muisti Otto-poika miten jälellä toimitaan :) Seuraavaksi vain pitempää ja haastavampaa jälkeä kehiin :)


Otto rehnottaa.

Tulevan kesän näyttelyt ovat myöskin olleet puheenaiheena. Näillä näkymin Oton näyttelykesä starttaa käyntiin Ylivieskassa heinäkuussa. Saa siis rauhassa poijat uiskennella vielä kesäkuun alun :) Otto se kävi jo talviturkin heittämässä tuossa pari viikkoa sitten hyppäämällä lintujen perässä rapalampeen, ja oli mamma ylpeä tästä ruskeasta parsonistaan. Maalla kun olemme käynyt kerran Aapon kanssa, kiinnosti hänelläkin kovasti tuo järvi ja siinä oleva ihmeellinen märkä aine. Kunhan vähäsen vedet lämpeävät, voimme aloittaa Aapon kanssa uimakoulun :) Saa nähdä tuleeko samanlainen vesipeto kuin Otto-enostaan.


www.pallohullut.com


Tuukka 7,5kk toivottaa kaikille blogia seuranneille lämmintä kesää!