Uusi tulokas ihmeissään.

Nyt se kauan odotettu päivä saapui, jolloin saimme Aapo-koiran kotiin. Aapo on otettu erittäin hyvin vastaan. Otolla kovasti kiinnostaa tämä uusi leikkikaveri, ainakin VIELÄ! Tuukka ja Aapo ovat myös hieman tutustelleen, lähinnä katseluetäisyydeltä. Koirat kovasti peuhaavat keskenään, Otto on ihmeissään kun joutuu omat lelunsa jakamaan. Ruoka maistuu tälle pikku-parsonille erittäin hyvin, ja jopa Otto malttaa syödä omat eväänsä Aapon vahtimisen lomassa.


Nams!

Pikkuhiljaa olemme opetellut kaikkea tätä uutta ja ihmeellistä, menemme päivä ja tunti kerrallaan :) Aapo on majoittuneena keittiöön, jonka ovensuuhun asetimme portin. Kätevää, voi nimittäin koirat huoletta laittaa keittiöön yöksi, ja silloin kun Tuukka leikkii olkkarin lattialla. Eipähän tarvitse mammalla kokoaikaa vahata mitä tämä ADHD-kaksikko keksii ;) Viime viikolla trimmailin Ottoa hieman, vielä toinen trimmauspäivä tulee pitää tässä lähiaikoina, ei meinaa tämä herra pysyä montaa tuntia paikallaan tämän lempiharrastuksensa parissa ;) Saapa nähdä minkälainen karva tälle pienelle ihanuudelle siunaantuu. Sitä mielenkiinnolla odotellessa!


Tuukka ja Otto portin tuolla puolen seuraavat Aapon touhuja :)

Nyt kun on luvattu hyviä hellekelejä, voidaan Aapon kanssa huoletta opetella pihalla pissimistä ja ulkoilua. Aapo on kotiutunut erittäin hyvin, eikä ole turhia vinkunut ikäväänsä. Joka päivä opetellaan uusia kivoja juttuja (lahkeiden jyrsintää, kameran piuhan syöntiä ym.) Luonteeltaan Aapo on hyvin rohkea, tämä poika ei hätkähdä pienistä ja menee innolla uusien ihmisten luokse. Myös naapurin koirat kiinnostivat kovasti. :) Näissä merkeissä odotamme kovasti kesää, ja kärpäsiä!


Mums!