Päivitystä pikaisesti, jäänyt laittamatta...TAAS!

osaa ne olla paikallaankin. ylempänä Aapo, ja alhaalla Otto.

Kävimme Marja-kasvattajan kanssa Erkkarissa (parsonien erikoisnäyttely) Lohjalla 10.10.10. Rankka reissu, mutta tulipahan tehtyä! ..Aika kultaa muistot, vai mitä Marja?. Kuusamosta lähdimme lauantai aamuna, itse Erkkari sunnuntaina ja takasin sitte maanantaiaamuna klo 06.30!

Koiraihmisethän on tunnetustikin hullua kansaa, yhden värikkään nauhan perässä ajellaan montasataa kilometriä, sitähän se on, mutta kaikkea muutakin kivaa!! :)


Aapon ensimmäinen koitos pöydällä sujui hienosti!

Sitten tuloksiin; Aapon kanssa pysyttiin tavoitteessa (pöydälläkin), Aapo ei syönyt tuomaria, ja käyttäytyi muutenkin mallikkaasti pikkupentuluokassa. Mamma oli ylpeä vauvastaan! Aapo jaksoi vielä pitkän päivän päätteeksi osallistua Rocky-isukin jälkeläisluokkaan, josta saavutuksenamme kakkossija! Hyvä meijän joukkue! Marja oli tämän pystin ansainnut täysin :)


Aapo poseraa.

Oton kanssa taas kerran saimme jännittää ihan olan takaa.. Tuomari oli melko tiukka, ja ERIä herui uroksille yhteensä 6kpl, joista yksi tuli meidän ihanalle Otto-pojalle! <3 Voi, kyllä siinä oli mammalla jännäämistä, että miten käypi. Otto metsästää edelleen tätä kuuluisaa viimeistä valioitumis-sertiä, joka nyttenkin meni sitten sivusuun :) No, vara-sertihän tulla tupsahti ja Otto sai ruusukkeiden lisäksi mammalta muutaman ylimääräsen pusun tuohon ihanaan kirsuun ;)


Otto poseraa. Kuva: Leena Mäkelä

pari väsynyttä parsonia päikkäreillä (otto-vahtikoira nukkuu istualtaan, taitolaji) <3

Tälläinen päivä oli meillä erkkarissa, ja nokka kohti uusia tuulia alkakoon!