Viime päivityksestä on taas kulunut tovi. Syykin on melko selkeä tälle kiireelle, nimittäin meidän perheen uusin tulokas, Topias. Topias syntyi elokuun 25. päivä, eli huomenna täyttää 2kk. Niin se aika vain menee nopeasti. Koirulit ovat ottaneet uuden tulokkaan innolla vastaan, mielellään nuuhkivat pienillä kirsuillaan pientä nenänpäätä ja pieniä tahmaisia sormia :)


Topias parin päivän ikäisenä

Otto ja Aapo on päässyt tälle syksylle muutamaan otteeseen metille isukin kanssa. Aapolla on plakkarissa kolme teertä ja Otolla kaksi (+1 hauki). Ei tarvitse isukki kalallekaan enää haavia mukaan, sillä meidän urhoollinen Otto-boy huolehtii saaliin rannalle saakka :) Tässä pari metsästyskuvaa meidän innokkaista parsonherroista;



Tulevia suunnitelmia olemme Marjan kanssa pohtineet, ja siihen tulokseen olemme tulleet että kunhan vain seuraavat luolaharjoitukset järjestetään, saa koiruudet lähteä tutustumaan luolahommiin. Inhottavana puolena luolaharrastuksessa on se, että lähimmät luolaharjoitukset järjestetään Oulussa, jonne täältä Kuusamosta tulee melkoisesti matkaa. No, mutta pitäähän sitä kuitenkin kokeilla! ..Ja jo useampaan otteeseen on todettu, että eihän tuo matkanteko ole koiraihmisille mikään este, sillä kuljetaanhan sitä milloin missäkin näyttelyissä pienten värillisten nauhojen perässä ;)

Tammikuulle olisi tarkoitus lähteä tamminäyttelyyn ainakin Aapon kanssa, katsotaan onko Ottokin taustajoukoissa mukana vai jääkö herra talonvahdiksi.

Koirat ovat nauttineet tästä syksystä, sillä olemme olleet paljon maalla. Siellä koirilla on mukava olla kun on iso piha, mistä myyriä tonkia.. Aapon mielestä mamma on kiva yllättää milloin minkäkin näköisellä myyrän raadolla.. :D


Tässä Otto nautiskelee syksyisestä auringonlaskusta :)

Tämä perhe odottelee kovasti jo joulun tuloa, ja joulukorttikuviakin jo suunnitellaan. Saapa nähä miten niiden ottaminen käytännössä onnistuu, kun noita liikkuvia osia tulee joka vuosi lisää kuvattavaksi ;)