Niinpä se koitti kauan odotettu ja ainoa näyttelyviikonloppu tälle kesälle Oulussa. Otto oli ilmoitettuna lauantaille, mutta peruimme Oton näytelmät pienten vastoinkäymisten vuoksi. Parson-pojat ovat nimittäin viettäneet railakasta kesälomaa vedessä peuhaten, jonka vuoksi Otto sai pissatulehduksen, ja oli vielä muutamaa päivää ennen Oulun reissua hyvinkin poloinen sairastelija :/ No ensi kerralla sitten paremmalla onnella!

Aapo oli ilmoitettu sunnuntaille, ja muutaman tuomarimuutoksen jälkeen Aapo asteli kehään ensimmäistä kertaa sitten erkkarin pikkupentuluokan viime syksynä. Kehäharjoittelu on jäänyt Aapon kanssa melko vähäiseksi, ja näyttelyitä edeltävällä viikolla teimme Tuukan kanssa kesälomareissun ja viime hetken harjoittelutkin jäivät sitten väliin. No, jokatapauksessa Aapo käyttäytyi ERInomaisesti pöydällä, ja pientä rynnimistä lukuunottamatta myös kehäkävely sujui melko kivasti :) Tässä Aapon arvostelu, joka johti siis tulokseen: NUO ERI2 SA PU4 Va-Sert; "Good proportions. Correct mouth. Well shaped eyes. Normal set of the ears. Good lenght of the neck. Good front. Little bit weak elbows. Moves well." Eli todellakin ollaan tyytyväisiä Aapon näyttelypäivään!! Suuri kiitos kuuluu jälleen kasvattajallemme Marjalle trimmauksesta ja muustakin henkisestä tuesta :) Tässä pari kuvaa Aapon päivästä; 

Äitin pikku-näyttelijä <3

Tuomarin kopeloinnissa :)

Tästä on sitten hyvä jatkaa uraa eteenpäin, kunhan vain nämä perhepuolen asiat saadaan uusien perheenjäsenten osalta reilaan ;) Saatiin Aapon kanssa näyttelykärpäsen puremasta osuma takapuoleen ;) Kaikille blogia seuranneille mukavaa kesän jatkoa!!! :)