Hups, böogin kirjoittaja koiruuksineen ollut hieman pidennetyllä kesälomalla kirjoituksen maailmoista. Aika korjata tilanne näin kolmen kuukauden kirjoitustauon jälkeen! Aikahan on mennyt meidän perheellä kuin siivillä, Otto ja Aapo nauttivat pitkästä ja lämpimästä kesästä täysin rinnoin ja nyt syksyn tullen ovat päässeet mehtähommiin iskän kanssa. Aapo haahuilee Oton tavoin metsässä säikyttäen kaiken siellä elävän. Normi päivä, pääasia että ulkoillaan ja nautitaan metsän muista ihanuuksista! Mammalla alkoi taas koulu vuoden tauon jälkeen, ja siihen uuteen arkeen totutellaankin sitten koko perheen voimin.

Aaposta on kasvanut Ottoakin kookkaampi nuori herra, ja Aapo mielellään opettelee kaikkea uutta mitä immeiset sille opettaa :) Nyt kahden viikon päästä tulee Aapon elämän ensimmäinen näytön paikka, kirjaimellisesti, nimittäin suuntaamme näiden molempien parson-herrojen kanssa 10.10 järjestettävään parsonien erikoisnäyttelyyn! Onpas mukavaa nähdä pitkästä aikaa näitä parson immeisiä, ja muutenkin lähteä reissun päälle!!

Oton kanssa kävimme Ylivieskan näyttelyissä tuossa taannoin, ERInomaisenhan Otto sai, muttei sen kummemmin sitten sijoittunut kuitenkaan :) Kiva reissu kaikinpuolin oli! Muutamat suunnitellut näyttelyt jäi meiltä tältä kesältä väliin, sillä aina ei voi muistaa ilmoittaa koiria sinne ajoissa...nimimerkillä kerran unohtanut! :)

Tänään kävimme syksyn ja mahtavan ruskan kunniaksi koirien kanssa pienellä patikkareissulla Riisitunturin kuppeessa, mahtava aurinkoinen keli kruunasi täydellisen ulkoilupäivän koiruuksien kanssa! Tässä muutama kuva tältä päivältä:

pari parsonia patikoimassa

aapo nauttii lepohetkestä auringon alla

otolla tulevaisuus häikäisee

loppusuora häämöttää

..mutta mihin isi jäi?

loppukevennyksenä meidän tuke!