Viime päivityksestä onkin kulunut jo tovi. Kiireistä tämä kotiäitin arki näköjään :) Otto on talven aikana hurahtanut hiihtohommiin, kovasti on tykännyt juosta pitkiä lenkkejä mamman kanssa. :) Ne kilometrit mitä mamma on hiihtänyt, on myös Otto taivaltanut. Ilman Ottoa ei lähdetä siis mihinkään :)


Otto näki takapihalla jäniksen, voi sitä ulinan määrää!

Tuukka kasvaa myös kovaa vauhtia, ja siinäpä on Otolla ihmettelemistä kun häntä seurataan joka askeleella. Nyt kun Tuukka ryömii, ei Otto saa lepohetkeä :) Hyvin on yhteiselo Otolla ja Tuukalla sujunut, välillä Tuukka saa oikeinkin märkiä pusuja, ja päinvastoin :) Tuukka onkin Oton oma henkilökohtainen personal-trimmer. Otto on tällä hetkellä vaunuilla kävely-koulun toisella luokalla, eli melko hyvin sekin homma jo sujuu. Kohta on metsät sulat, ja Otto pääsee yhden lempiharrastuksensa, mejän pariin :) Katsotaan miten viime syksyn hommat on muistissa pikku-parsonilla.


Vapun viettäjät, Otto ja Tuke

Agilityn aloitusta tälle vuodelle odotellaan jo kovasti. Nyt kun mamma on koko kesän vapaalla, saa Otto osakseen agilityreeniä viikottain :) Koko talvi ollaan oltu niistä hommista sivummalla, mutta nyt kesän alussa herätellään sekin harrastus henkiin. Voi sitä riemun määrää kun päästään tositoimiin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis luvassa!

Reilun viikon päästä tämä konkkaronkka saa lisävahvistusta pienen pienellä parson-herralla, Aapolla. Aapo, oikealta nimeltään Pikkuroosan Little Rocky saapunee Otolle pelikaveriksi ja pikkuveljeksi. Ottohan on Aapo-pojan eno, ja ylpeä sellainen onkin :) Kesä menee siis meidän perheellä pentuillessa. Tietty sinne kesään mahtuu muutamat näyttelykehätkin Otto-Iivarin kanssa :)


Aapo pariviikkoisena, ensitapaaminen <3